HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Oto Yedek Parça Çeşitleri ve Fiyatları

06-08-2020 15:04
Oto Yedek Parça Çeşitleri ve Fiyatları

Otomobil Yedek Parça Çeşitleri ve Yedek Parça Fiyatları

Otomobil yedek parça seçimi yapmak karışık gibi gözükse de dijital çağda son derece kolay. Aracınızın şasi numarası ile sorgulama yaparak, kullanmış olduğunuz otomobile uygun yedek parçayı hemen bulabilirsiniz.

Otomobil Yedek Parça Çeşitleri

Bir otomobil binlerce mekanik parçası bulunmaktadır. Araç sahipleri, otomobilleri herhangi bir arıza yaptığında o aksamla ilgili bilgi sahibi olmak isterken, ustalar bu parçaların hemen hemen hepsine hakimdir. Ustalardan yardım alınabileceği gibi, yukarıda bahsettiğimiz gibi dijital çağın faydalarından yararlanarak şasi numarası ile sorgulama yapabilir ya da canlı destek panellerinden şasi numaranızı paylaşarak sizin için araştırma yapılmasını sağlayabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere araç yedek parçaları hakkında bir kaç konu başlığı altında kısa bilgiler vereceğiz.

Motor Yedek Parça

Bir arabanın en önemli parçalarından biri motordur. Farklı motor tipleri bulunmaktadır. 3 zamanlı, 4 zamanlı, elektrikli motorlar ilk akla gelen örneklerdir. Dizel ve benzinli motor gibi farklılar da vardır.

Vites Yedek Parça

Motorun gücünü tekerlere ileten ve önemli işlevleri olan vites sistemi motorla birlikte bir aracın en öneli parçalarından biridir. Manuel ve otomatik olarak iki farklı tipi bulunmaktadır.

Fren Yedek Parça

Güvenli sürüş için hayati önem taşıyan parçalardandır fren diskleri. Bakım ve onarımı kesinlikle aksatılmamalıdır ve mümkünse orijinal parçalar tercih edilmeilidir.

Yedek Parça Fiyatları

Yedek parça fiyatları, aracın marka, model ve parça ihtiyacına göre değişmektedir. Aynı zamanda orijinal ve muadil parçalar arasında da fiyat farklılıkları vardır. Parcabayisi.com üzerinden tüm fiyatları öğrenebilir, uzman ekiplerimizdden teknik bilgi ve her konuda destek alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.