HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Oto Yedek Parça Alırken Nelere Dİkkat Edilmeli?

29-09-2020 11:05
Oto Yedek Parça Alırken Nelere Dİkkat Edilmeli?

Oto Yedek Parça Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Oto yedek parça alırken her kullanıcının dikkat edilmesi gereken bazı detaylar var. Sektördeki tecrübemiz ve alanında uzman ekiplerimizden alınan bilgiler doğrultusunda bu detaylara değineceğiz.

Oto Yedek Parça Seçimi

Sıfır kilometre ya da ikinci el otomobil sahibi olsanız da bir süre sonra aracınızdaki parçalardan bazıları aksayabilir ve yenilemek zorunda kalabilirsiniz. Oldukça karmaşık ve teknik bilgiye dayalı bir konu olan otomobil yedek parça seçimi için güvendiğiniz kişilerden yardım alabilirsiniz. Oto yedek parça alırken OEM ya da muadil olarak iki, seçenek karşımıza çıkar. Parça Bayisi olarak her zaman orijinal yedek parça almanızı önermekteyiz. Oto yedek parça alırken dikkat etmeniz gereken 5 detay;

  • Aracınızın performansı ve değeri için orijinal oto yedek parça seçmelisiniz
  • Kasko konusunda avantaj sağlayacağı için orijinal yedek parça kullanmak önemlidir
  • Garantili ürün olmasına dikkat etmelisiniz
  • Parça otomobile uygun mu, değil mi mutlaka kontrol edin. Şase numarası ile uyumluluk kontrolünü sağlayabilirsiniz.
  • Zevk ve tasarıma göre değil, araç performansı ve güvenliğinize uygun OEM yedek parçaları tercih etmelisiniz

OEM Oto Yedek Parça Nedir?

OEM yani; Original Equipment Manufacturer Türkçe karşılığı ile Orijinal Ürün Üreticisi. Otomobil üreten firmalar bir çok ülke ve firmayla çalışmaktadır. OEM yedek parça üreticileri bu noktada size destek sağlar ve aracınıza uyumlu oto yedek parçayı sunar. OEM yedek parçalar tedarikçi firmalardan alınabildiği gibi internet üzerinden de kolayca satın alınabilir. Kia yedek parça başta olmak üzere oto yedek parça çeşitlerinde sektörün öncü markalarından olan www.parcabayisi.com üzerinden kolayca sipariş oluşturabilirsiniz.

Şase Numarası ile Oto Yedek Parça Sorgulanır mı

Şase numarası ile oto yedek parça aracınıza uyumlu mu değil mi bunun kontrolünü sağlayabilirsiniz. Oto yedek parça değiştirirken mutlaka yapmanız gereken işlemlerdendir.

Oto yedek parça ve oto aksesuar çeşitlerini parcabayisi.com ile inceleyebilir, uzman ekiplerimizden destek alarak aracınız için en uyumlu parçayı tespit ederek kolayca sipariş verebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere oto yedek parça alırken nelere dikkat etmeniz gerektiği ve OEM yedek parça nedir hakkında bilgi vermeye çalıştık. Bir önceki yazımız olan "Antifriz Hakkında Bilinmesi Gerekenler" başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz. Bir sonraki blog yazımızda görüşmek üzere

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.