HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

KIA Yedek Parça

19-10-2020 16:20
KIA Yedek Parça

KIA YEDEK PARÇA

Bir otomobil için oldukça önemli konulardan birisidir oto yedek parça. KIA marka otomobillerden de en iyi performansı almak istiyorsanız orijinal KIA yedek parça seçmenizi şiddetle tavsiye ederiz.

NEDEN ORİJİNAL KIA YEDEK PARÇA

Kia yetkili servislerden satılan orijinal yedek parçalar aracınızın ömrünü uzatan kaliteli parçalardır. Kia yedek parça ile güvenli ve performansı sürüş keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. Orijinal kia yedek parça ile aracınız ilk günkü değerini korur. Kia yedek parçaların satışı yalnızca KIA yetkili servislerden yapılır ve bu parçaların her birinin kalite kontrolü KIA tarafından yapılmış olur. Herhangi bir yerden alınan, görünüm olarak birbirine çok benzeyen parça gerçekte orijinal değildir. Maliyet olarak KIA orijinal yedek parçadan daha uygun olan bu parça, bir süre sonra aracınızın performansını olumsuz yönde etkileyebilir. Orijinal olmayan, çelik motor onayı olmayan parçalar orijinal KIA aracınızla uyum sağlamaz, harcamalarınız ve zamanınız boşa gitmiş olur. Çelik Motor güvencesiyle KIA orijinal yedek parçalarını KIA yetkili servislerinden satın alabilirsiniz. Parcabayisi.com, OĞUŞLAR güvencesinde KIA yetkili servisidir.

KIA YEDEK PARÇA ÇEŞİTLERİ

Bir otomobilin neye ihtiyacı varsa KIA yetkili servislerinden bu parçayı temin edebilirsiniz. Motor aksamı, şanzıman aksamı, karoser ve trim, yürür aksam, elektrik aksamı, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi gibi önemli işlevi olan parçalar KIA güvencesiyle aracınızın ömrünü uzatır.

KIA YAĞ FİLTRELERİ

Yanma sonucu ortaya çıkan dumanlar ve yabancı maddeler ile, kirli motor yağları, motor arızasına neden olabilir. Bu sebeple, yağ filtrelerinin yabancı maddeleri en iyi şekilde ayıklaması ve motorun düzgün çalışmasına yardım etmesi gerekmektedir.

NEDEN KIA YAĞ FİLTRESİ

KIA yedek parçaların aracınız için ne kadar önemli olduğunu yukarıda ve daha önceki yazılarımızda belirtmiştik. Neden KIA yağ filresini seçmeniz gerektiğini aşağıda maddeler halinde hazırladık.

  • KIA Orijinal Yağ Filtreleri motorunuz için en iyi korumayı ve bu sayede en iyi performansı sunar.
  • KIA Orijinal Yağ Filtreleri motorunuzun yüksek performansını koruyup ömrünü uzatarak pahalıya mal olan onarımların önüne geçer.
  • Özel olarak geliştirilen KIA Orijinal Yağ Filtreleri filtreleme kapasitesini yüksek düzeyde arttırır.
  • Kompakt ve hafif bir yapıya sahip olan KIA Orijinal Yağ Filtreleri, değerli parçaların korunması için filtre yüzeyi alanını korur.
  • KIA Orjinal filtreler gerçekleştirilen testlerde %99 filtreleme oranı gösterirken, taklit yağ filtreleri ancak %40 oranında filtreleme gerçekleştirebilmektedir.

 

Bu yazımızda sizlere KIA yedek parçalar hakkında bilgi vermeye çalıştık. Bir önceki yazımız olan "Araç Motoru" başlıklı yazımızı okumak için lütfen tıklayın

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.